Monique Miseré
Organisatie adviseur, coach en mediator

Monique Miseré

Organisatie adviseur, coach en mediator

Lijfspreuk: Wees jezelf, er zijn al anderen genoeg

Mijn doel is om helderheid te brengen en mensen te inspireren. Ik ga op zoek naar de kern en laat me boeien door de bijzonderheden in ieder mens.

Vanuit wederzijds vertrouwen als basiselement, breng ik een open en directe communicatie op gang. Ik spiegel wat ik zie, stel vragen op een open en laagdrempelige wijze en zet NLP methodieken in om inzichten en blikvelden te verruimen. Op deze manier streef ik ernaar mensen opnieuw te laten ontdekken wie ze zijn, op welke manier ze in de wereld staan, met welke beperkingen en kwaliteiten ze de dingen doen en wat dit betekent voor henzelf maar ook in de relatie tot een ander.

Ik coach op een gelijkwaardige manier, waarbij ik afstem op de persoon of het team. Confrontaties ga ik niet uit de weg, maar ik blijf in gesprek! Ik streef ernaar om mensen in hun eigen kracht te zetten en te laten ervaren hoe ze deze kracht optimaal kunnen benutten en een positieve beweging op gang kunnen brengen.

Mijn kernwaarden zijn: integer, open minded, mensgericht, analytisch, verbindend en sensitief.

Functie: personal coach, team coach en mediator – adjunct directeur Aiguille

Opleiding en ervaring: Afgestuurd aan de universiteit van Maastricht – Gezondheidswetenschappen, richtingen ‘Beleid en Beheer’ en ‘Verplegingswetenschap’. In de zorg vanuit staffunctie opgeklommen tot manager Planning en Logistiek. Per 2001 werkzaam voor Aiguille (sinds 2008 adjunct directeur).